Portal pisaca (Zagreb : Moderna vremena info, 2022)
Interaktivni portal hrvatskih spisateljica i spisatelja s ciljem prezentacije na hrvatskom tržištu knjiga (u kontekstu domaćih autora), a koji ukazuje na svu raznolikost te kreativni i komercijali potencijal hrvatskih pisaca.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 4.2.2022.)
Keywords: Hrvatski književnici; Hrvatska književnost; Nakladništvo -- Hrvatska