Savremena primenjena umetnost, dizajn i arhitektura Vojvodine - Dobanovački, Barat (Udruženje umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Vojvodine, 1974)
Crni plakat s geometrijskim, apstraktnim oblicima u više boja