XIX revija dječjeg amaterskog filma Hrvatske : U okviru proslave 40 - godišnjice ustanka naroda i narodnosti SFRJ ([S. n.], 1981)
Zeleni plakat na kojem se nalaze tri kadra unutar kojih se pojavljuje prikaz dječaka, u totalu, do pasa i portret