Riznica riječi Tonka Maroevića u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu : Izložba, 24. veljače - 10. ožujka 2022. - Hasanec, Goran (NSK, 2022)
Kolaž sastavljen od isječka pisma pisanog na pisaćoj mašini upućenog Jorge Luis Borghesu te detalja interijera knjižnice s Marulićevog trga. Naslov u crvenoj boji smješten je u gornjoj trećini plakata