Muzej "Matija Skurjeni" Zaprešić - Lenković, Mario (Muzej "Matija Skurjeni", 2020)
Reproducirana slika autora Skurjenija, s prikazom bedema s tri prolaza lučno svođena te crkve s tornjevima u drugom planu