Katarina Vojković = Katarina Parađ-Vojković: "U potrazi Svetog Grala" - Žaja, Ante (Muzej "Matija Skurjeni", 2020)
Reproducirani likovna djela dviju umjetnica; detalj slike Katarine Vojković i drveni reljef Katarine Parađ-Vojković