War Time : (The War Time) (Off Limits Distribution of Film, 1984)
Kompozicija koja se sastoji od prikazanog muškog lica, s naočalama i bijesnog izraza lica. Unutar tipografije naslova ukomponirana fotografija atomske eksplozije