An Idea from Cubic Metre : Skeleton Range (Cubic Metre Furniture, 1983)
Ilustrirani prikaz kostura koji sjedi na stolici. U ruci drži papir s crtežom na kojem je prikazano nekoliko kostura koji sjede jedan drugom u krilu na nekoliko stolica umetnutih jedna u drugu