U. Plenzdorf: Nové utrpenie mladého W. - Rostoka, Vladislav (Štûdio Dab, 1984)
C/B plakat s prikazom velikog žileta čije šupljine u središnjem dijelu izgledaju kao obrisi pojedinih dijelova muškog i ženskog lica.