Očuvanje radnih mjesta u vrijeme krize izazvane pandemijom COVID-a 19 - Bilić, Andrijana (Array, 2021)
U radu autori razmatraju problematiku očuvanja radnih mjesta uslijed krize izazvane izbijanjem pandemije COVID-a 19. U tu svrhu analiziraju preporuke Međunarodne organizacije rada i Europske konfederacije sindikata te daju komparativni prikaz mjera za očuvanje radnih mjesta nekoliko nacionalnih pravnih poredaka. U zaključnim razmatranjima iznose postojeće i potencijalne probleme koji proizlaze iz primjene mjera te daju rješenja de lege ferenda.