Standard dokazivanja i pravna pitanja dopinga u sudskoj praksi CAS-a, s posebnim naglaskom na aktualnu odluku u predmetu Sun Yang - Kačer, Blanka (Array, 2021)
U radu se analizira stanje i u pravnoj regulativi i u sudskoj praksi CAS-a, s posebnim osvrtom na konkretnom slučaju. Između ostaloga, zaključeno je u radu da postoji znatna neravnoteža u procesnom položaju stranaka u antidopinškom postupku i da su potrebne promjene de lege ferenda, ali dok do tih promjena ne dođe, da je nužno u svrhu zaštite pravne sigurnosti i vladavine prava primijeniti pravila ciljnog tumačenja.