Središnji državni ured za demografiju i mlade : Republika Hrvatska (Središnji državni ured za demografiju i mlade, 2022)
Web-stranice ureda koji obavlja upravne i druge poslove koji se odnose na praćenja i analizu demografskih trendova i kretanja u Republici Hrvatskoj, posebice promjene u broju stanovnika, prirodnom kretanju stanovništva migracijama i strukturi stanovništva.