Animafest Zagreb : svjetski festival animiranog filma
Web-stranice festivala koji kroz svoje natjecateljske programe, retrospektive, prezentacije, izložbe, pitching forume, predavanja, nagrade, panorame, radionice i sve ostale popratne sadržaje postojano utječe i uvelike doprinosi kako likovnom životu svoga grada, tako i promociji umjetnosti animacije u cijelom svijetu.