L'experience artistique Russe = Russian Artistic Experiment - Martinović, Mira (Beograd : JRT Radio Télévision Belgrade, 1983)
Bijeli plakat s raspršenom kapi crvene boje u središtu. Tipografija crnom bojom
Natječajni plakat za Zgraf 4
Keywords: Serigrafija