Dinosauri : otkrij, nauči, istraži : knjiga : 40 kartica s pitanjim i odgovorima : 4 3D dinosaura - Pesavento, Giulia (Znanje, 2022)
Sadrži: knjigu sa 64 stranice, 40 kartica s pitanjima i odgovorima i 4 3D dinosaura.