Zgodbe navadne norosti - Zorman, Fojž A. (ZKO Slovenije, 1983)
Reproduciran crtež, kompozicija različitih predmeta kao što su vrata u središtu prikaza, detalj ženskog akta u prvom planu, kotač, boca i dr. Na poleđini se nalazi tekst koji se odnosi na sadržaj talijanskog filma