Peace - Geismar, Thomas ([S. l.] : [s. n.], 1987)
Fotografiran dlan autorove kćeri zauzima većinu površine plakata. Crvena tipografija naslova na engleskom i japanskom
Natječajni plakat za Zgraf 6
Keywords: Serigrafija; Izložbeni plakati