Universitat Pompeu Fabra UPF - Satué, Enric (Universitat Pompeu Fabra, 1987)
Crveni plakat s bijelom tipografijom naziva sveučilišta koji se ponavlja u nekoliko redova te okomito, u nizu, uz desni rub plakata