Plakate verkaufen - z. B. Blaubären - Langer, Helmut ([s. n.], 1987)
Plava glava medvjeda oblikovana ilustrativnim prikazom guste skupine plavih bobica od kojih jedna veća bobica čini oko. Uz pojedine bobice prikazan zeleni listić