Sjaj zadarskih riznica : Sakralna umjetnost na području Zadarske nadbiskupije od IV. do XVIII. stoljeća - Picelj, Ivan (Zagreb : MGC, 1990)
Gotički prikaz Bogorodice s djetetom
Natječajni plakat za Zgraf 6
Keywords: Offset; Izložbeni plakati