Javna ustanova za zaštitu i očuvanje prirode LSŽ
Web-stranice ustanove koja obavlja djelatnosti zaštite, održavanja i promicanja zaštićenog područja u cilju zaštite i očuvanja izvornosti prirode, osiguravanja neometanog odvijanja prirodnih procesa i održivog korištenja prirodnih dobara.