Una lezione di medicina pratico-teoretica utile a tutti - Omašić, Josip (Tipografia di Antonio Zannoni, 1871)
Otvoreno pismo nekom splitskom liječniku koji je okrivio pisca da je skrivio smrt mladića Marina Luketina iz Kaštel Sućurca.