Muzeji grada Karlovca
Web-stranice muzeja koji obavlja djelatnosti prikupljanja, istraživanja, stručne i znanstvene obrade, trajne zaštite, dokumentiranja i komuniciranja predmeta prirodne i kulturne baštine karlovačkog područja kao i suvremene umjetnosti, a čije ustrojbene jedinice čine Gradski muzej Karlovac, Galerija „Vjekoslav Karas“, Muzej Domovinskog rata Karlovac – Turanj i Stari grad Dubovac.