Filmska runda (Filmska runda, 2022)
Web-stranice revije kratkih filmova u Osijeku, koja obuhvaća i cjelogodišnji program edukativnih radionica i projekcija u kojima se potiče promišljanje i stvaranje filmova te se predstavljaju budući mladi filmski autori.