Module de design de l'environnement (Bretelle Inc, 1984)
Plakat s ružičastom kvadratnom površinom, koja zauzima dvije trećine površine plakata, na kojoj je prikazana pruga kosog usmjerenja sa sjenom trokutasta oblika