Department de design Université du Québec à Montréal (Bretelle Inc, 1984)
Plakat na kojem dvije trećine zauzima površina sive boje, a jednu trećinu površina bijele boje. Na sivom dijelu nalaze se dvije manje pravokutne površine žute boje