Savez hrvatskih atletskih sudaca (Savez hrvatskih atletskih sudaca, 2022)
Web-stranice stručne sportske udruge u koju se dobrovoljno udružuju zborovi atletskih sudaca zbog ostvarenja zajedničkih interesa.