Audicija za prijem novih članova (RKUD Pavao Markovac, 1949)
Plakat je riješen bijelom tipografijom na sivoj podlozi plakata. Naziv društva i Audicija istaknuti veličinom slova i crvenom bojom. Uz tekstualni dio plakata likovni prikazi, obrisi pjevača, svirača, čitača, slikara, bijelom bojom