Dobro došli! = Welcome! = Willkommen! = Bienvenus! = Benvenuti! (Hotelsko poduzeće "Zlatni rat" Bol-Brač, 1976)
Uz gornji rub plakata kvadratna površina ljubičaste boje sa srcem plave boje koje je upisano u zlatni krug. Ostatak površine plakata bijele boje, ispunjen tipografijom riječi dobrodošlice (iz naslova) na različitim jezicima, naizmjence u plavoj i ljubičastoj boji.