Čovjek, vrijeme, prostor... : Prijedlog rekonstrukcije Čoričeva turnja ([s. n.], 1981)
Plakat s otisnutim pravokutnikom smeđe boje unutar kojeg se nalazi kvadrat obrubljen bijelom linijom. Unutar kvadrata bijelim linijama je prikazan skup kuća s pogledom na krovove. U ostatku pravokutne površine tekstualni dio plakata slovima u boji podloge.