Umjetnici Galerije Forum = The Artists of the Forum Gallery (Galerija Forum, 1975)
Plakat je riješen u bijeloj te narančastoj i smeđoj boji. U donjoj polovici plakata smješten je popis imena sudionika izložbe članova Galerije Forum