Živio 1. maj međunarodni praznik rada : 35 godina ustanka naroda i narodnosti Jugoslavije - Galić, Mladen ([s. n.], 1976)
Na plakatu je prikazan segment crvene petokrake na plavoj podlozi plakata, te srp i čekić žute boje u sredšnjem dijelu plakata. Slovni znakovi otisnuti su žutom bojom