Ja i moja žena = "Ich und meine frau" (Film Zagreb, 1954)
Ilustrirani prikaz muškarca u odijelu, smješten uz lijevi rub plakata. Dvije djevojčice blizanke prikazane su uz desni rub. U drugom planu portret nasmiješene žene.