Animationens mästare i Zagreb = Majstori animacije iz Zagreba (Filmski klub švedskog filmskog instituta, Zagreb Film, 1976)
U gornjoj polovici plakata reproducirana je slika Zlatka Boureka s prikazom stola uz koji je prikazano mnoštvo ljudi, u sivoj boji. U pozadini koja je prikazana u koloru nekoliko građevina. Podloga ispod stola prikazana je u plavoj boji i crnoj. Između dviju nogu stola proviruje glava krokodila.