Clown - Ivanišević, Drago ([S. l.] : [s. n.], 1954)
Ilustrirani prikaz lica klauna (glumac Red Skelton) sa crnim šeširom na glavi. Prstima desne ruke drži obod šešira. Ime glavnog glumca istaknuto je bijelim slovima na crnoj podlozi prikazanog šešira. Naziv filma istaknut je crvenim slovima uz donji rub plakata
Keywords: Litografija; Filmski plakati