Collegium musicum instrumentale Visoke škole za glazbu i kazališnu umjetnost, Graz : Dirigent Nax Heider - Straža, Vladimir (Koncertna direkcija, 1974)
Tekstualno riješen plakat ljubičastim slovnim znakovima na bež podlozi te dijelom na podlozi koja je kombinacija bijelih i bež pruga.