Veče Milka Kelemena : sudjeluju Simfonijski orkestar RTZ, Zagrebački solisti - Simončić, Savo (Radio televizija Zagreb, 1974)
Crni plakat sa zelenim obrubom koji se sastoji od zelenih zakrivljenih linija koje dijelom "ulaze" prema središtu plakata