Varieté u maju prikazuje internacionalne artiste (Variete, 1953)
Kompozicija šest c/b fotografija s prikazima pjevača, akrobta, plesača i drugih artista na bijeloj podlozi plakata sa dvjema trokutastim plohama uz lijevi i desni rub plakata.