Kotarska poljoprivredna izložba : Stočarska smotra i sajam rasplodne stoke : 27. IX. - 4. X.1953 ([s. n.], 1953)
Pretežito tekstualni plakat s tipografijom crvene, sive i smeđe boje. Prikaz konja, krava i prasadi uz drvenu ogradu, smješten je uz donji rub plakata