Stanarica (Zagreb : Stanarica, 2022)
Web-stranice portala o stanovanju i tržištu nekretnina.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 28.6.2022.)
Keywords: Stanovanje -- Hrvatska; Tržište nekretnina -- Hrvatska