Pêches maritimes : Traditions et innovations (Centre Georges Pompidou, Centre de Création Industrielle, 1982)
Plakat s prikazima riba, tradicionalnih alata za ribolov i grafičkog prikaza područja s ribom, lociranog uz pomoć suvremene elektroničke opreme.