Terres (Centre Georges Pompidou, Atelier des enfants, 1982)
Fotografirana instalacija autora Noguera P., načinjena od osušenog, raspuklog blata, s prikazom dječje lutke, sitnih dječjih igračaka i predmeta. Naslov istaknut žutim slovima