Zaziv protiv zloduha ([s. n.], 1992)
Crni plakat sa žutim naslovom koji je smješten uz donji rub plakata. U gornjoj polovici plakata reproducirana je slika s prikazom mlade žene koja u rukama drži crkvu. Lijevo i desno uz figuru prikazane su dvije biljke, a ponad njene glave sunce