FEST 71 : Medjunarodni filmski, hrabri festival, Beograd, Novi Svet ([s. n.], 1971)
Uz gornji rub plakata kratica naziva festivala, svaki slovni znak unutar zasebnog kvadratnog polja ružičaste boje. Podnaslov zelenom tipografijom, smješten je okomito, uz lijevi rub plakata. Dvije donje trećine plakata zauzima program projekcija filmova, otisnut crnom na bijeloj podlozi plakata koja je djelomično prekrivena dvama plošnim siluetama čovjeka i apstraktnog prikaza zelene boje