Zašto moram ja hraniti svoje i tvoje mlado? (Higijenski zavod, 1933)
Ilustrirani, karikaturalan prizor s prikazom krave i telete te žene koja se uređuje uz kolijevku s uplakanim djetetom koje u ručicama drži bočicu s mlijekom