Melioracija : RO za građevinski inženjering p.o. - Split (Melioracija, 1988)
Bijeli plakat sa pravokutnim poljem koje je ispunjeno kompozicijom geometrijskih ploha različitih boja. U središtu pravokutnika brojka 40 oblikovana bijelim linijama