Orfej : Harmonija u vašem domu ([s. n.], 1990)
Stilizirani prikaz ljudske glave od dva razdvojena segmenta kruga crne boje, s linijskim prikazima očiju, zlatnom bojom te stiliziranim prikazom kose pomoću niza kružnih oblika