Podravka nagrađuje! : 10.000 vrijednih nagrada (Podravka, 1993)
Ilustrirani prikaz pijetla koji drži dva srca. Uz desni rub plakata fotomontaža vrećica podravkinih juha. Uz lijevi rub porculanski komplet kao prikaz glavne nagrade te popis ostalih nagrada.