Maraska : Najljepši dar iz Maraske, Zadar (Maraska, 1994)
Bijeli plakat s nekoliko ukošenih pravokutnika koji se preklapaju, uz gorni rub plakata. Uz tekstualni dio naslova, u jednom od pravokutnika smješten je Maraskin logo