Zgraf '75 : I. zagrebačka izložba grafičkog dizajna - Šalić, Petar (Umjetnički paviljon, 1975)
Dva spojena trokuta čije su površine prekrivene naizmjence crnom te sivom horitzontalnom prugom. Trokuti su pomaknuti za visinu jedne pruge te se crna pruga jednog trokuta nastavlja sivom prugom drugog trokuta i obrnuto siva se nastavlja na crnu prugu.